Ανασκόπηση 2021

Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της όσον αφορά τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.  Μπορεί ημερολογιακά να είμαστε ακόμα στο πρώτο μισό του Δεκεμβρίου αλλά επίσημα από μεθαύριο ξεκινάει το πρώτο τρίμηνο του 2022 για το iracing. Προσπαθώντας να κάνω έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει….

 Κατ αρχήν με υπερηφάνεια είδαμε το εγχείρημα που λέγεται Hellenic  Racing Academy (για το οποίο πιο αναλυτικά θα διαβάσετε αλλού)  να  εδραιώνεται συνεχίζοντας τη πορεία του και αποδίδοντας καρπούς.

 Αγωνιστικά η χρονιά ήταν πλήρης και έντονη. Με θετικό το τελικό  πρόσημο και γενικά καλές εντυπώσεις. Συμμετείχαμε και πάλι μετά από  πολύ καιρό σε ιδιωτικό πρωτάθλημα, το Next Level e league. Το πήραμε σοβαρά και ζεστά και αποδείξαμε κυρίως στους εαυτούς μας ότι όταν η προετοιμασία μας είναι όπως πρέπει μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε.

 Τελικά σε ένα πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πρόωρα – 2 αγώνες πριν τη κανονική του λήξη – φιγουράραμε με άνεση πρώτοι στη κατηγορία μας ενώ και στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος είμασταν μέσα στη τριάδα.

 Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα του iracing που συμμετείχαμε είχαμε κάποιους  ομολογουμένως πολύ καλούς αγώνες με διακρίσεις και βάθρα όπως βέβαια και κάποιους που δε μας βγήκαν. Αλλά σε κάθε περίπτωση αποδείξαμε από τι είμαστε φτιαγμένοι παλεύοντας πάντα μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας για το καλύτερο δυνατόν.

Ακολουθούν ενδεικτικά κάποια από τα αποτελέσματα της ομάδας:

https://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=41545449

https://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=40790980

https://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=41558424

https://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=41882253

https://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=41893678

Για αυτή τη νέα χρονιά που ξεκινάει από μεθαύριο οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι όπως πάντα. Πρώτα απ όλα να διασκεδάζουμε κάνοντας αγώνας σαν ομάδα στο σιμ που αγαπάμε και μπορεί να υποστηρίξει με επιτυχία τη τρέλα μας.

Να δυναμώσουμε κι άλλο προάγοντας οδηγούς από την ακαδημία στην επίσημη ομάδα αλλά και να υποδεχτούμε νέους που έχουν κέφι και όρεξη να ασχοληθούν δίνοντας τους την ευκαιρία να βιώσουν κυρίως την εμπειρία αγώνων μακράς διάρκειας αλλά και γενικά βοηθώντας τους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις οδηγικές αρετές τους.

Με τη λογική λοιπόν ότι τα καλύτερα έπονται ανασκουμπωνόμαστε και το ταξίδι συνεχίζεται ….