Race Report – Season 1 Week 6

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια …..

Με μία εβδομάδα κενό καθώς η έλευση του νέου έτους και οι εορτασμοί μας βρήκαν λίγο σκόρπιους … ανασυνταχθήκαμε. Οι τελευταίες 10-15 μέρες μοιράστηκαν σε προπονήσεις ανάμεσα στο μεγάλο γεγονός που ήταν ο πρώτος 24ωρος αγώνας με τον νεοεισεχθέν χαρακτηριστικό της μετάβασης από νύχτα σε μέρα και ουσιαστικα τον πρώτο επίσημο αγώνα endurance στην ιστορία του iRacing σε ζωντανό χρόνο.

Ωστόσο το πρωτάθλημα GT Endurance Pro Qualifier διεξαγόταν στην απαιτητική πίστα του Brands Hatch με 3 τρίωρους αγώνες να κάνουν το εγχείρημα δύσκολο.

Στον πρώτο πρωϊνό αγώνα του Σαββάτου οι οδηγοί της Hellenic Racing team Nestoras KiosoglouGiannis Chourdakis   εκκινώντας  από τη 37η θέση τερμάτισαν στην 17η για το 1ο pool ενώ στο 2ο Pool του ίδιου αγώνα οι Andy PerrsNick Koudourakis τρέχοντας με τα χρώματα της Simcore εκκίνησαν 44οι και τερμάτισαν 11οι.

Στο βραδυνό αγώνα του Σαββάτου τα παιδια της Hellenic Racing από 30οι τερμάτισαν 15οι ενώ οι Andy PerrsNick Koudourakis τρέχοντας πλέον για τη μητρική Hellenic Racing Silver από την 25η θέση τερμάτισαν στη 13η.

Στον αγώνα της Κυριακής η κατάσταση ήταν παρόμοια με τους Νεστορα Γιαννη να τερματίζουν 16οι από 32οι και τους Andy PerrsDimitrios Houdeloudis να φερνουν το αυτοκίνητο στη 16η θέση έχοντας πάρει εκκίνηση από την 18η.

Στον 24ωρο αγώνα της Daytona η Hellenic Racing εκκίνησε από την 4η θέση του pool 5 διά χειρός Bill Kazantzas. Μετά το εφιαλτικό πρώτο 55 λεπτο όπου όλα αναβόσβηναν λόγο φόρτου του σέρβερ και η οδήγηση  γινόταν υποθετικά, με αζιμούθιο και τις ευχές παντώς παρευρισκομένων και μή, όλα κύλησαν σχετικά καλά μέχρι τη 13-14η ώρα. Εκεί με τον γράφοντα στο τιμόνι μετά από μία προσπέραση σε αυτοκίνητο μικρότερης κατηγορίας μία συγκυρία γεγονότων οδήγησε σε επαφή. Το αυτοκίνητο δεν ίσιωσε ποτέ και η προσπάθεια έληξε άδοξα. Κρίμα γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή όλοι όσοι είχαμε οδηγήσει το είχαμε κάνει πολύ σωστά και προσεκτικά. Οι οδηγοί που πρόλαβαν να πάρουν το τιμόνι ήταν οι George M Zervas, Pavlos Vezirtzoglou, Andreas Arvanitantonis, Bill Kazantzas, Andy Perrs, Nick Koudourakis.

Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την στήριξή τους.
ΟMEN by HPPallas Parts