iRacing eLMS @ Road Atlanda & Spa

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συνεχίζεται αφού τελικά μας αρέσει πολύ. Η διάρκεια των αγώνων, η μίξη των κατηγοριών και η κατηγορία του αυτοκινήτου με το οποίο συμμετέχουμε.
Σε αυτή τη νέα 3η σαιζόν του 2018 παρκάραμε την απαστράπτουσα ιταλίδα Ferrari 488 μας και την απαρνηθήκαμε (ο χρόνος θα δείξει για πόσο) για τα όμορφα μάτια μίας Γερμανίδας.

Fräulein Porche 991 RSR. Κατηγορία GTE.
Σωματότυπος – αθλητική… φαρδυκάπουλη… χαμηλωμένη… με διπλά διαφορικά…
Χαρακτήρας – ελαφρώς σνομπ ύφος… υπάκουη… λίγο απόμακρη… εργάτης κανονικός…
Υγεία – με φυσική κατάσταση που εντυπωσιάζει αφού έχει όση διάρκεια θες (θα… τελειώσεις πριν από εκείνη δεδομένα) και πολλά ακόμα χαρίσματα.
Σε αυτή τη Τρίτη σαιζόν έχουν γίνει 3 αγώνες στους οποίους έχουμε συμμετάσχει είτε με μία είτε με δύο ομάδες στον πρωινό και βραδυνό αγώνα.
Ο πρώτος αγώνας έγινε στη Road Atlanta. Μία μόνο συμμετοχή και η έβδομη θέση της εκκίνησης μετουσιώθηκε σε 5η θέση στο τερματισμό για το αυτοκίνητο της ομάδας με συμμετέχοντες τον γράφοντα και τον Νικόλα. Με μία στυφή γεύση στο τερματισμό για ένα μέτριο αποτέλεσμα αφού ξέραμε ότι μπορούμε και ελπίζαμε να τα πάμε καλύτερα. Δυστυχώς εκείνη η επαφή στο πρώτο κι όλας γύρο μας κόστιζε πολύ σε γυρολόγιο και δεν μας επέτρεψε τελικά να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Επόμενη αναμέτρηση στο Spa. Λατρεμένη έτσι κι αλλιώς σα διαδρομή συνδυασμένη με ώρα ημέρας νύχτα αποκτά μία πιο άγρια ομορφιά. Ειδικά επειδή στο Σπα – νύχτα υπάρχουν στροφές που τις κορυφές τους πρώτα τις φαντάζεσαι και μετά τις βλέπεις.

Πρωϊνός αγώνας και μία συμμετοχή με εμένα και τον Νίκο στα πηδάλια. Οι κατατακτήριες μας τοποθέτησαν στην 6η θέση της σχάρας εκκίνησης και από εκεί στο 3ο γύρο… κουρέλι. Μισή ώρα επισκευές και τελικά σε μία άνιση μάχη με το χρόνο τελευταίοι και καταϊδρωμένοι από οσους συνέχιζαν να τρέχουν. Άλλη μία φορά απογοήτευση κυρίως γιατί εκείνη η φράση «μπορούσαμε αλλα δεν… αν…» και λοιπές δικαιολογίες με εκνευρίζει αφάνταστα. Κρατάμε για άλλη μία φορά πως όλα έδειχναν ότι μπορούσαμε….
Βραδυνός αγώνας και συμμετοχή με δίδυμο τους Νέστορα – Γιάννη.
Ένατη θέση στη σχάρα εκκίνησης και μετά από έξι ώρες με μεστή, συγκρατημένη, ώριμη οδήγηση μία τέταρτη θέση ως ανταμοιβή κρατώντας τη σημαία μας ψηλά.
Επόμενος αγώνας Road America

OMEN by HP
Pallas Parts

by Andy Perrs

[smartslider3 slider=17]